Pitanja i odgovori

Jovo

Da li montirate kupljen namještaj u vašem salonu?

Poštovani,
Montaža i isporuka su omogućeni pri kupovini namještaja u salonu Ramond. Za više informacija, preporučujemo Vam da se obratite našem salonu.
Hvala na interesovanju


Ivan

Moram da priznam da imate zaista atraktivne akcije, a supruga i ja smo u fazi sređivanja stana, pa smo zainteresovani da svakog mjeseca nabavimo po neki lijep model namještaja, jer nam je u planu zamjena starog, roditeljskog namještaja starog sto godina. Ali volio bih da dobijem informacije na samom početku akcije, jer postoji mogućnost da se najbolji modeli na sniženju rasprodaju.

Poštovani,
ukoliko ste zainteresovani da pravovremeno budete obavješteni o najnovijim akcijskim ponudama, na Vaš e-mail možemo slati newsletter, uz mogućnost da se uvjek možete odjaviti ukoliko ne želite više da primate. Možete se prijaviti ovde.
Hvala na interesovanju!


Kristina

Da li mogu na jednom mjestu pogledati kompletnu ponudu garderobera?

Poštovana Kristina,
možete pogledati našu ponudu garderobera na našem sajtu www.ramond.me. U kategoriji proizvoda izaberite podkategoriju garderoberi: http://www.ramond.me/kategorija/garderoberi/


Marijan

Vidim regal INTERO ne znam kako bi se uklopio kao dio dnevne sobe.

Poštovani Marijane,
možete pogledati kako smo mi uklopili enterijer dnevne sobe upravo sa regalom INTERO u listi naših ambijenata: http://www.ramond.me/proizvodi/


Snežana

Htjela bih da naručim TV vitrinu preko vaše internet prodavnice. Interesuje me koja je cijena isporuke i za koliko dana mogu da očekujem isporuku ako artikal naručim danas?

Poštovana,
Isporuka namještaja, poručenog preko Internet prodavnice, besplatna je, a rok isporuke je do pet radnih dana. U svakom slučaju, nakon izvršene narudžbine kolege će vas kontaktirati kako biste dogovorili konkretan termin isporuke. Više informacija možete dobiti na  +38269413814


Vanja

Gdje mogu vidjeti dimenzije namještaja?

Poštovani,
Na našem website-u klikom na svaki izloženi proizvod možete vidjeti neke od detaljnijih karakteristika pa i dimenzije proizvoda. Takođe, u našim katalozima postoje informacije o dimenzijama proizvoda.


Andrija

Moja prijateljica je kupila ormar za spavaću sobu. Jako mi se svideo zbog dizajna, a i zato što je vrlo praktičan. Medjutim, boja koju je ona uzela meni se ne uklapa sa bojom zidova i ostalog nameštaja. Interesuje me gde mogu da vidim da li ormar koji me interesuje postoji i u nekom drugom dezenu.

Poštovani,
Na našem web sajtu www.ramond.me izborom konkretnog artikla možete pogledati i ostale dezene tog artikla. Nadamo se da ćete pronaći najbolju kombinaciju za vas.


Mersiha

Da li je moguća kupovina preko sindikalnih organizacija?

Poštovana,
Pozivom na broj telefona  +38269413814 ili dolaskom u salon možete  saznati da li Vaš poslodavac ima sklopljen ugovor o kupovini putem sindikalnih organizacija. Ako Vaš poslodavac ima sklopljen ugovor o kupovini putem sindikalnih organizacija sa kompanijom Ramond D.O.O, možete obaviti kupovinu na pomenut način. Hvala na interesovanju.


Dražen

Da li još uvek imate mogućnost kupovine na 12 meseci odloženog plaćanja bez kamate?

Poštovani,
Mogućnost kupovine na odloženo plaćanje do 12 meseci bez uvećanja je moguća u salonu Ramond. Ovu povoljnost možete iskoristiti kupovinom preko

  • platnih kartica HIPOTEKARNE BANKE do 12 mjesečnih rata
  • Libero kartice NLB banke do 12 mjesecnih rata
  • PIO fonda, uz kopiju poslednjeg čeka od penzije .
  • ALTERMODUSA
  • preko sindikalnih organizacija sa kojima Ramond d.o.o ima sklopljen ugovor.

Hvala što posjećujete www.ramond.me.